7.08.2014

Την Πέμπτη ξεκινάει το ταξίδι στην Ετεροτοπία απο την Ακ.Πλάτωνα

Μας ενημερώνουν από το Συνεργατικό Καφενείο 

Η άτυπη πρωτοβουλία νέων με τίτλο "Ταξίδι στην Ετεροτοπία" (Le Voyage en Hétérotopie) ξεκίνησε ως ιδέα από την μη κυβερνητική οργάνωση Via Brachy (με έδρα την Τουλούζ) και πραγματοποιείται σε συνεργασία με την European Village.
Σκοπός του προγράμματος αποτελεί η καταγραφή, δικτύωση και στήριξη εγχειρημάτων κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας που βρίσκονται στον ελλαδικό χώρο καθώς και η ελεύθερη μετάδοση γνώσης και πρακτικών που σχετίζονται με την διατροφική και ενεργειακή αυτάρκεια.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις + εργαστήρια με ομάδες που δραστηριοποιούνται τόσο σε αστικό περιβάλλον (Αθήνα) όσο και στην επαρχία. Οι στάσεις μας στη βόρεια Εύβοια είναι: Βλαχιά(Σταγόνες)-Ροβιές (Παλιόμυλος)-Βασιλικά (Παλιάσκαλα),ενώ θα περάσουμε από Άγιο Δημήτριο Μαγνησίας (Agroterroristas), Ξηρονομή(PachaMama) & Ελλοπία (Μελιγή) Βοιωτίας).
Το απόγευμα της Πέμπτης, μετά τις 19:00, υποδεχόμαστε το ελληνογαλλικό γκρουπάκι νέων στο συνεργατικό Καφενείο στην Ακ.Πλάτωνα με μια ξεχωριστή μουσική βραδιά όπου θα συμμετέχει ο Στέφανος Γανωτής από την Περπερούνα και η ομάδα πολυφωνικού τραγουδιού του Καφενείου.
Είστε όλοι καλοδεχούμενοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: