11.24.2014

Κούβεντα από το δήμο για τον επενδυτή που έχει βρει τον τρόπο να αποφεύγει τους φόρους!

Απόλυτη σιωπή από το Δήμο Αθηναίων και την 4η Δημοτική Κοινότητα για τις αποκαλύψεις για την διπλή μέθοδο φοροαποφυγής από την Artume μέσω Λουξεμβούργο.
Στο παρασκήνιο βέβαια, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η συγκυβέρνηση προωθεί σε συνεργασία με το δήμο Αθηναίων, ένα νέο Προεδρικό  Διάταγμα που θα επιτρέψει στην εταιρεία να κατασκευάσει εμπορικό κέντρο στην Ακαδημία Πλάτωνος, με το πλεονέκτημα έναντι όλων των άλλων πως έχει βρει τη μέθοδο να αποφεύγει να πληρώνει φόρους.




Ο Δήμαρχος Αθηναίων, δήλωσε πως θα απαντήσει εγγράφως σε ένα μήνα, σε όσα ανέφερε ο επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης, Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Η 4η Δημοτική Κοινότητα που έχει αποδεχθεί τις χορηγίες της Artume δεν έχει κάνει την παραμικρή ανακοίνωση για τις αποκαλύψεις των Lux Leaks. Και βεβαίως η  Artume  δεν σχολίασε καθόλου τα δημοσιεύματα των "Νέων".

Η ουσία είναι μία. Ενώ οι έλληνες έχουν γονατίσει από την πολλαπλή φορολογία και κινδυνεύουν με φυλάκιση, όσοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν, το σύστημα της κυβέρνησης και του Δήμου, προχωρούν σε συνεργασία με την εταιρεία, που μέσω του Λουξεμβούργου δεν πληρώνει φόρους.

Μπορείτε να διαβάσετε τα δημοσιεύματα των "Νέων" στις εξής διευθύνσεις:
1.http://www.tanea.gr/
2. http://www.tanea.gr/


Ή, να αγοράσετε το "HOT DOC" που κυκλοφορεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: