11.20.2014

"HOT DOC": Τα "Lux Leaks" και η Ακαδημία Πλάτωνος

"Όλες οι αρμόδιες αρχές του ελληνικού κράτους έδωσαν το πράσινο φως, κλείοντας παράλληλα το μάτι σε μία "πυραμίδα" εταιρεiών οι οποίες δεν πρόκειται ούτε τη φορολογία που τους αναλογεί να πληρώσουν".

Πρόκειται για απόσπασμα από το περιοδικό "HOT DOC" το οποίο αναφέρεται στα νέα στοιχεία που προέκυψαν για την  Artume και τη μητρική της MGPA,  από την έρευνα στα "Lux Leaks". Το περιοδικό αναφέρεται στο ρόλο του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά του Δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη και στη "γοητεία" που ασκεί η BlackRock για να γίνει το εμπορικό κέντρο "Academy Gardens" στην Ακαδημία του Πλάτωνα.


Ακόμη και σήμερα μετά τις αποκαλύψεις, το υπουργείο Περιβάλλοντος, του κ. Μανιάτη εξακολουθεί να προωθεί ένα σχέδιο σε συνεργασία με ανθρώπους του δήμου Αθηναίων, για την κατασκευή του εμπορικού κέντρου.

Την ίδια ώρα που η γειτονιά μας, λιώνει από την υπερφορολόγηση,  ως επενδυτής εμφανίζεται μια εταιρεία η οποία έχει ανακαλύψει το σύστημα  "διπλής μή φορολόγησης" στο Λουξεμβούργο. Σε αυτή την εταιρεία, η συγκυβέρνηση και ο δήμος Αθηναίων "παραδίδουν" την ιστορική περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και μόνο ότι η πολιτική ηγεσία είναι στα μανταλάκια και δεν διαθέτει τσίπα για να ζητήσει συγνώμη δείχνει ποιοι είναι αυτοί που κρατάνε τις ζωές μας στα χέρια τους...
Βρε δεν ντρέπεστε για το αίσχη που συνεχίζετε να κάνετε.
Η ιστορία σας έχει καταγράψει σε μαύρες σελίδες μαζί με τους δωσίλογους της Γερμανικής κατοχής.

Ανώνυμος είπε...

Ρεζίλι για άλλη μια φορά ο πρώην ας πούμε τώρα συνήγορος του πολίτη!!!!
Μετά τα άπλυτα του φουσκοεπενδυτή για τις οφειλές στο Ελληνικό Δημόσιο ( 5 εκατομμυριάκια και βάλε ευρώ), τα άπλυτα του Μαξίμου ΑΕ και του Καμίνη στην φόρα.
Αποκλείεται να γνωρίζουν το συναίσθημα της ντροπής,οι Τσολάκογλου.