12.19.2014

Τέταρτη διανομή τροφίμων στις δομές κοινωνικής αλληλεγγύης



Ενας από τους κύριους στόχους που η «αλληλεγγύη για όλους» στα δύο χρόνια λειτουργίας της έχει θέσει είναι η έμπρακτη στήριξη των δομών κοινωνικής αλληλεγγύης. Μία από τις μορφές στήριξης των αυτοοργανωμένων δομών είναι και η περιοδική διανομή τροφίμων σε αυτές, ειδικά σε περιόδους που αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες. Πρέπει να σημειώσουμε ότι η πίεση που δέχονται οι δομές κοινωνικής αλληλεγγύης τροφής την τελευταία περίοδο είναι τεράστιες.
Κι αυτό εξαιτίας της αλματώδους αύξησης των οικογενειών που προστρέχουν για στήριξη αλλά ταυτόχρονα και εξαιτίας της μείωσης του όγκου των προϊόντων που συγκεντρώνονται με τις εβδομαδιαίες δράσεις των αλληλέγγυων έξω από τα σούπερ μάρκετ στις γειτονιές τους, μια και η φτωχοποίηση του πληθυσμού επελαύνει.
Για τους παραπάνω λόγους η «αλληλεγγύη για όλους» προχωρά το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014 στην τέταρτη διανομή τροφίμων, η οποία περιλαμβάνει τα εξής: φακές, ρύζι, αλεύρι,  ζάχαρη,   ντοματάκια και πορτοκάλια.
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί από την αποθήκη της Περιφέρειας Δυτικής Αττικής ( ΚΤΕΟ Μάντρας Αττικής) η οποία έχει ευγενώς παραχωρηθεί από τη διοίκηση τα Περιφέρειας.
Επειδή όμως η φτώχεια θέλει και καλοπέραση… κατά τη διάρκεια της διανομής θα ψήσουμε και αλληλέγγυα σουβλάκια και θα πιούμε και αλληλέγγυο κρασάκι. Σας περιμένουμε!


Από Αττική οδό, έξοδος προς Ελευσίνα, ακολουθούμε  τις ταμπέλες ΚΤΕΟ Μάνδρας
Aπό Λεωφόρο Αθηνών, lInk διαδρομής 


Δεν υπάρχουν σχόλια: