3.22.2015

Νέα θέση για το Ψηφιακό Μουσείο από το Υπ. Πολιτισμού


Οδεύουμε προς αλλαγή χωροθέτησης του Μουσείου. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως το υπουργείο Πολιτισμού έλαβε την απόφασή του για το έργο του Ψηφιακού Μουσείου και πως η νέα του θέση θα είναι εντός του Αρχαιολογικού Χώρου δίπλα στην Παιδική Χαρά. Με την απόφαση αυτή συμφωνεί και ο Δήμος Αθηναίων. Στο μεταξύ εσείς βλεπετε την ενημερωτική πινακίδα του έργου στην προηγούμενη του θέση, εκεί που καθημερινά κάνουν τη βόλτα τους οι κάτοικοι, παίζουν τα παιδιά και κάθε χρόνο γίνεται η γιορτή του Κλήδονα.
Και μάθαμε έτσι και τον συνολικό προϋπολογισμό του έργου. Μόλις 1.600 ευρώ το τετραγωνικό! Ούτε διαμέρισμα πολυτελείας να ήταν...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ,ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΣ-ΕΚΑΠ:σημειώσατε 0-1

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο,ακούστηκε και μια φορά η φωνή της λογικής.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια γείτονες,αν δεν είσαστε εσείς ο δήμαρχος θα μας είχε αποτελειώσει,όπως έκανε στην 1η θητεία του και συνεχίζει να κάνει και σε αυτή.

Ανώνυμος είπε...

Θα μας τρελάνει ο δήμαρχος,
δίνει σε εργολάβο 495000 να τσιμεντώσει 150 τμ..ο καλός εργολάβος κάνει έκπτωση όπως είπε με βλοσυρό ύφος στους "θαυμαστές"του έργου του το πρωινό εκείνο που είχαν ανοίξει οι καταρράκτες του ουρανού....
και εγώ ο άμοιρος που είμαι κάθε μέρα στο τσιμεντένιο σκαλοπάτι, γιατί σαν σκαλοπάτι φαίνεται, προσπαθώ να κοστολογίσω τα υλικά..Αλλά,τόσα χρόνια,ξέχασα ότι ο δήμος της Αθήνας πάντα ακριβοπληρώνει το καλό τσιμέντο! Για το καλό φαγητό των μαθητών δεν έχει χρήμα.