7.27.2015

Περισσότερες από 500 υπογραφές

Ξεπέρασαν τις 500 υπογραφές μέσα σε 4 μέρες στο κάλεσμα – έκκληση συνδικαλιστών – αγωνιστών από όλους τους χώρους, νέων, φοιτητών,  διανοουμένων,  επιστημόνων και καλλιτεχνών,  απλών ανθρώπων,  εργατών,  αγροτών και ελευθέρων επαγγελματιών για ένα μαζικό λαϊκό κίνημα  του “ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.”


Για να μην περάσει και να ανατραπεί το νέο βάρβαρο μνημόνιο. Την άμεση έξοδο από το ευρωζώνη, τη ρήξη, έξοδο και χειραφέτηση από την ΕΕ.  Την παύση πληρωμών, τη μη αναγνώριση και διαγραφή του χρέους,  Για να επιβάλουμε τη λύτρωση από τα οικονομικά βασανιστήρια των «δόσεων» και της τροϊκανής επιτήρησης.
Την εθνικοποίηση  της Τράπεζας της Ελλάδος, όλων των τραπεζών και των στρατηγικών επιχειρήσεων με εργατικό και λαϊκό έλεγχο, για να αντιμετωπισθεί η ανεργία, η παράνομη παρακράτηση των μισθών, τα λουκέτα.
Για την άμεση, ικανοποίηση των αιτημάτων του εργατικού και λαϊκού κινήματος,  την προστασία των ανέργων, της εργασίας και των μισθών, των συντάξεων, των αυτοαπασχολούμενων και του λαϊκού εισοδήματος. Το ξήλωμα όλων των μνημονιακών μέτρων, παλιών και νέων.
Την υπεράσπιση και διεύρυνση των εργατικών και λαϊκών δημοκρατικών δικαιωμάτων, απέναντι στο μνημονιακό εξευτελισμό της Βουλής, στη δικτατορία των ΜΜΕ, στην αστυνομοκρατία και το νεοφασισμό.

Το κάλεσμα καταλήγει:
Μπορούμε να επιβάλουμε το δικό μας «εναλλακτικό σχέδιο» εάν προετοιμαστούμε και προωθήσουμε άμεσα την οργάνωση και την κοινή αγωνιστική δράση, την καθημερινή αλληλεγγύη, τη μαζική αντίσταση, την αντεπίθεση και τον ξεσηκωμό.
Στη δημιουργία ενωτικών λαϊκών συνελεύσεων και επιτροπών του «Όχι μέχρι το τέλος», παντού.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΡΙΤΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 7.30 στην ΑΣΟΕΕ

Εμπρός να σηκωθούμε όλοι λίγο ψηλότερα! Για μια μεγάλη λαϊκή ανάταση. Μπορούμε να νικήσουμε. Και θα νικήσουμε!

Επικοινωνία και υπογραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση

Δεν υπάρχουν σχόλια: